fbpx
VACATURE MONTEUR!

De techniek:

De Polaris Ranger EV is een elektrisch off-road voertuig! Door een 48V accupakket wordt deze Ranger EV voorzien van het benodigde vermogen. Ook door dit krachtige accupakket is deze Ranger EV geschikt voor de dagelijkse inzet. Een actieradius van 80km is ruim voldoende voor de normale activiteiten. Gebruikt u deze Ranger EV in het terrein en wordt het toch een beetje te nat? Dan is er nog de inschakelbare 4×4 om ook de modderige wegen te overwinnen!

Multifunctioneel inzetbaar

Maak de Ranger EV naar wens met de vele originele Polaris accessoires! Bijvoorbeeld een dichte cabine voor de koude of natte dagen. Of een sneeuwploeg voor de winter? En er zijn natuurlijk diverse opbouwmogelijkheden in de laadbak.

U kunt een elektrische Ranger bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • Jacht, kies de Camouflage kleur en voeg geweerhouders, lier en een laadbakverhoger toe.
  • Wegenbouw, als uitvoerder bent u snel ter plekke door het ruwe terrein en neemt u makkelijk gereedschap mee!
  • Landmeten, complete straten scannen vanuit een fluisterstille Ranger EV, zo reduceert u het overlast en door de compacte afmetingen ook makkelijk in een woonwijk of een fietspad!

Genieten van de natuur?

Ontdek de prachtige natuur vanuit deze fluisterstille Polaris Ranger EV. Ga samen weg en geniet van de prachtige natuur om je heen, zonder tot overlast te zijn voor andere mensen of voor de dieren.

Goedgekeurd

De Polaris Ranger EV wordt standaard geleverd met Europese typegoedkeuring voor de openbare weg. Afhankelijk van uw eisen is deze te leveren met landbouwkenteken (T2a) of autokenteken (L7e).

Prijzen van de Polaris Ranger EV

De prijs is afhankelijk van het accupakket, de typegoedkeuring en de kleur. De genoemde prijzen zijn de basisuitvoeringen. Voor een passende offerte en advies over de accessoires nodigen wij u uit bij ons in Staphorst. We kunnen u dan uitgebreid adviseren over diverse opties, eventueel maatwerk & is er de mogelijkheid om de Ranger EV zelf te proberen! De Ranger EV is nu ook leverbaar met AGM accu. Dit is een onderhoudsvrije accu. In de standaard uitvoering wordt de Ranger EV geleverd met lood/zuur accu’s. Het voordeel van AGM accu’s ten opzichte van lood/zuur accu’s is dat deze onderhoudsvrij zijn!

Prijzen Polaris Ranger EV T2a:

Kleur: Grijs €20.590,- incl. BTW

Kleur: Camouflage €20.990,- incl. BTW

Meerprijs AGM accu’s: €1.400,- incl. BTW

Prijzen Polaris Ranger EV L7e:

Kleur: Grijs €21.990,- incl. BTW

Kleur: Camouflage €23.690,- incl. BTW

Meerprijs AGM accu’s: €1.400,- incl. BTW

Of kiest u voor een andere krachtbron?

Benzine? Ga dan snel naar de Polaris Ranger 570 of Ranger 1000

Diesel? Dan hebben we de Polaris Ranger Diesel!

Met 4-6 personen onderweg? Kies de Polaris Ranger Crew