fbpx
VACATURE MONTEUR!

Sterke sportieve Quad

Motor & Aandrijving

Deze sterke Polaris Scrambler XP 1000 heeft maar liefst 1000cc motorinhoud en een vermogen van 89pk! Geniet van het enorme vermogen en bedwing elke berg. Deze krachtige motor is gekoppeld aan een automatische transmissie met hoog & lage gearing vooruit. Ook is deze Scrambler XP 1000 voorzien van inschakelbaar achterdifferentieel, 4×4 en zelfsperrend voordifferentieel.

Vering & Onderstel

De Scrambler is voorzien van Fox Podium X 2.0 vering. Door de ruime instelmogelijkheden is de vering in elke gewenste stand in te stellen. Voor maximaal rijcomfort en contact met de ondergrond. Door de royale bodemvrijheid van 29 centimeter is praktisch elk obstakel te overwinnen. Het uitgekiende onderstel geeft een verrassend goed reactievermogen en een optimale wendbaarheid. Met een spoorbreedte van 123,4 centimeter zijn ook de smalle paden geen probleem! Deze quad is voorzien van degelijke 26” CST banden voor maximale grip op diverse ondergronden.

Accessoires

De Scrambler is naar eigen smaak te maken met diverse originele Polaris of after-market accessoires. Bijvoorbeeld een zware lier, bagagetas, aluminium bodemplaat, verwarmde handvaten.

Mag de Polaris Scrambler XP 1000 op de weg?

De Scrambler XP 1000 is leverbaar met L7e-kenteken. Deze quad mag dan bestuurd worden met auto-rijbewijs. Wanneer de quad voorzien is van L7e-kenteken, mag je gebruik maken van de openbare weg net als een personenauto!

Wat kost de Polaris Scrambler XP 1000?

De Scrambler XP 1000 kost €21.890,- incl. BTW & BPM, rijklaar op L7e-kenteken.

Voor het jaar 2021 is de Scrambler alleen leverbaar in de kleur Black Pearl. En in voorgaande jaren is de Scrambler ook leverbaar geweest in het White of Havasu Red.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een nieuwe Scrambler compleet met de gewenste accessoires.

Informatie

Meer informatie over het merk Polaris? Lees dan onze Polaris informatie pagina.