fbpx
VACATURE MONTEUR!

Yamaha Kodiak 450 EPS Alu

De Yamaha Kodiak 450 EPS Alu is een verwijzing naar de bekende Kodiak ATV’s. Deze quads staan bekend als degelijk en zeer betrouwbaar! Ook als opvolger van de Yamaha Grizzly 450 heeft deze Kodiak 450 een goede naam hoog te houden.

Dankzij de gebruiksvriendelijke technologie, uitstekende duurzaamheid en betrouwbaarheid van Yamaha kan de Kodiak 450 de moeilijkste klussen in extreem terrein aan. Met het toonaangevende On Command® aandrijfsysteem kunt u met een druk op de knop naadloos overschakelen tussen 2WD en 4WD – en de Ultramatic® automatische transmissie maakt elke taak eenvoudiger en leuker. En om het sturen nog lichter te maken, is deze Kodiak 450 EPS voorzien van elektrische stuurbekrachtiging. En om in het donker nog meer zicht te krijgen, is deze quad ook nog eens voorzien van een 3e koplamp op het stuur!

Ongeëvenaard wat betreft comfort en gemak! En als uw werk gedaan is, helpt deze ATV u om nog meer van uw vrije tijd te genieten.

Prijs €9.999,-

 

Wilt u graag een landbouw quad kopen? Bekijk dan eens onze pagina over landbouw quads. Hier vertellen wij onder andere over alle voordelen en toepassingen van deze quads.