Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

SMC Quad, plezier voor de jongste generatie! Meer weten over een kinderquads? Kom een langs voor een proefrit in Staphorst, Nederland en bekijk alle verschillende SMC Modellen! Een SMC quad vind je natuurlijk bij Kuijers Quads, officiële dealer van SMC kinderquads. Wij hebben een groot aanbod nieuwe quads en gebruikte quads klaar staan in onze showroom.

Kuijers Quads is een van de 12 gecertificeerde dealers in Nederland en België. Wij kunnen u door onze jarenlange ervaring goed adviseren over de aankoop van een nieuwe vierwieler. Bent u benieuwd naar de toepassingen van een kinderquad en waar u zoal op moet letten bij de aanschaf? Neem dan contact op met onze specialisten.

 

SMC Quad Modellen bij Kuijers Quads

SMC Quads zijn te vinden in verschillende modellen. Voor elke jonge rijder is er een perfecte atv te vinden! De voertuigen hebben een sportief uiterlijk en zijn ingesteld om de perfecte combinatie tussen snelheid en controle te kunnen bieden. Zo leert uw kind verantwoordelijk rijden op een SMC Quad! Kuijers Quads biedt zowel instapmodellen voor de beginnende crosser en racemonsters voor de echte snelheidsduivels op het circuit. Bekijk het volledige aanbod en maak uw keuze!

 

SMC Cooper 50

Het instapmodel van SMC is de vernieuwde Cooper 50. De quad is nu nog veiliger, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Met een 50cc motor, elektrische start en automaat kunnen zelf de kleinste enthousiastelingen nu meegenieten van het quad rijden. Meer weten over de SMC Cooper 50 lees je hier.

 

SMC Ram 100 Racing Edition

Om de oudere kinderen ook rijplezier te gunnen is er nu de SMC RAM 100 Racing Edition. Zoals de naam al zegt is dit de race versie uit het aanbod van SMC. Met twee keer zo veel vermogen (100cc), een tweetakt motor en schijfremmen is deze SMC quad perfect voor de waaghalzen op het circuit. Uniek in zijn klasse zorgt de SMC RAM 100 Racing Edition voor ongekend rijplezier voor de jonge deelnemers!

 

SMC SQR90

Wanneer je op zoek bent naar een quad die compleet klaargestoomd is voor de crossbaan, is de SMC SQR90 de ideale keuze. Dit model heeft een andere uitlaat, bandjes, velgen, nerfbars, koppeling en andere sproeiers in de carburateur. Voor een sportieve uitstraling bevat dit model ook een nieuwe uniek stickersetje. Het ideale model wanneer je graag mee doet aan wedstrijden of je even lekker wil laten gaan op het ruigere terrein.

 

SMC Quad kopen

Een SMC Quad kopen doet u natuurlijk bij Kuijers Quads, een van de weinige officiële SMC Dealers in Nederland en België. Waar u ook naar op zoek bent, onze specialisten kunnen u adviseren over de beste SMC quad voor elke gelegenheid of leeftijdsklasse. Kom eens langs voor een proefrit, alle SMC quads zijn bij ons op voorraad!

Naast de reguliere ATV’s kunnen wij ook extra accessoires aanbrengen, volledig aangepast aan uw wensen. Ook onze werkplaats maakt gebruik van officiële onderdelen en onze gecertificeerde monteurs helpen u wanneer er iets mankeert aan uw SMC quad.

Call Now Button