fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Suzuki Dealer!

Wij zijn enorm blij en trots u mee te delen dat wij vanaf begin 2018 Suzuki ATV dealer zijn! De afgelopen jaren hebben we al regelmatig Suzuki quads, nieuw en gebruikt, verkocht, maar vanaf nu zijn wij officieel dealer. Dit betekent dat er de komende tijd het één en ander gaat veranderen in onze showroom. Het is de bedoeling dat zeer binnenkort het gehele Suzuki ATV programma bij ons te vinden is:

Kinderquads

  • Quadsport Z50
  • Quadsport Z90

Utility-quads

  • Ozark 250
  • KingQuad 500
  • KingQuad 750

Wij zijn blij dat wij als Suzuki dealer een A-merk product vertegenwoordigen. Want door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren, hebben we een bewuste keuze kunnen maken voor dit topproduct! Komt u binnenkort bij ons langs om de Suzuki producten te bewonderen?!

Klik hier om naar Suzuki overzicht te gaan.

Suzuki Historie

Suzuki heeft jarenlange ervaring als producent van quads/ATV’s. Het merk Suzuki en ATV’s zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 1983 introduceerde Suzuki de Quadrunner LT-125, de allereerste ATV met 4 wielen! Hiermee begon Suzuki een rijke historie met baanbrekende innovaties, bewezen betrouwbaarheid en pure kracht. Suzuki introduceerde niet alleen als eerste de ATV met 4 wielen, maar was ook het eerste merk dat Kids en sport quads op de markt bracht. De eerste met onafhankelijke vering, de eerste met sperdifferentieel, de eerste met een race-klare motocross quad!

Wanneer we aan Suzuki quads denken, denken we daarbij gelijk aan de beroemde LT50 Quadrunner, de LT160, de Ozark 250, LT-Z400 Quadsport, LT-R450 en natuurlijk de beroemde KingQuad!

Suzuki.nl