fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Suzuki KingQuad

De Suzuki KingQuad is één van de beste quads. Deze betrouwbare ATV’s staan klaar voor elke zware klus. Omdat de Suzuki KingQuad gemaakt is in diverse modellen, is er altijd een passende Suzuki quad! Zoals de KingQuad 400, KingQuad 450, KingQuad 500, KingQuad 700 en het aller-zwaarste model de KingQuad 750!

Maar op dit moment zijn de Suzuki KingQuad 500 en KingQuad 750 alleen nog leverbaar in Nederland. Zo is de KingQuad 500 is de opvolger van de 450 en de KingQuad 750 is de opvolger van de 700. En de 400cc KingQuad 400 is op dit moment niet leverbaar in Nederland.

Om snel naar het Suzuki overzicht te gaan klik hier.

Suzuki KingQuad 400 4WD quad

De KingQuad 400 wordt geleverd als robuuste 4×4 quad. Dit is het ideale model voor klussen op de boerderij. Door de compacte afmetingen en inschakelbare 4×4 is dit een echte boerenvriend. Door de Quadmatic transmissie is deze quad makkelijk te berijden.

Suzuki KingQuad 500 AXI / PS

De KingQuad 500AXI is een echt werkpaard, uitgevoerd met de meest robuuste componenten. Door de volledig onafhankelijke wielophanging wordt zelfs op de meest ruwe terreinen een optimale controle gegarandeerd. Door het lichte gewicht en een optimale wendbaarheid is de KingQuad 500 een perfecte allrounder, voor zowel werk als plezier. En deze quad is zelfs leverbaar met elektrische stuurbekrachtiging!

Suzuki KingQuad 750 AXI / PS

Voor wie de grootste prestaties van zijn ATV verwacht is er de KingQuad 750AXi. Want deze vierwiel aangedreven KingQuad is voorzien van een zeer krachtig motorblok met injectie. Door een volledig onafhankelijke wielophanging, een sperdifferentieel en een automatische versnellingsbak met hoge en lage gearing kan het koppel en vermogen optimaal benut worden. En ook deze quad is leverbaar met Power Steering!