Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

Suzuki Quad: De eerste echte quad op 4 wielen komt van Suzuki! Natuurlijk heeft Kuijers Quads verschillende modellen nieuwe quads en gebruikte quads voor u klaar staan. Kuijers Quads is officieel  Suzuki ATV dealer. Gevestigd in Staphorst, Overijssel, zijn wij het adres voor quads in Noord-Oost Nederland! Als officieel dealer van de Suzuki Quad kunnen wij u alle Suzuki atv modellen aanbieden, zowel op onze website als in de showroom in Staphorst.

Waar gaat u de quad voor gebruiken? Wij hebben voertuigen voor elke gelegenheid, onder andere: kinderquads voor de jongste enthousiasten en utility quads voor het zware werk op bijvoorbeeld het land. Er is dus altijd een geschikte Suzuki quad voor jong & oud! Meer weten over quads voor bijvoorbeeld de landbouw of boeren? Neem dan snel contact met ons op.

 

Waarom een Suzuki Quad?

Suzuki Quads zijn de eerste echte vierwielers op de markt. En ruim 40 jaar later zijn deze all terrain vehicles (ATV’s) onder de beste quads op de markt. In 1983 werd namelijk besloten om te stoppen met de productie van ATC’s of trikes en bracht Suzuki de eerste echte ATV of quad op de markt. Sindsdien is het bedrijf toonaangevend in de ontwikkeling van quads voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld sport, utility of kinderen. De motoren variëren in vermogen en de Suzuki quad staat bekend om zijn “handling” en natuurlijk het vermogen. Om deze reden kunt u deze quad gebruiken voor veel verschillende toepassingen.

 

Suzuki Quad Modellen bij Kuijers Quads

Suzuki Quads zijn er in verschillende modellen. Kuijers Quads maakt onderscheid tussen deze motoren door ze in te delen in de groepen die de machines gebruiken! Suzuki staat bekend om hun werkpaarden (utility quads) maar ook jongere bewonderaars komen hier aan hun trekken. Meer weten over de verschillende modellen? Bekijk de specificaties van alle Suzuki quad modellen en maak uw keuze. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

 

Suzuki KingQuad (Utility Quad)

De Suzuki KingQuad is gemaakt voor het echte zware werk. Met deze quad van Suzuki rijdt u gemakkelijk elk over elk terrein en door de onafhankelijke wielophanging ben u verzekerd van optimaal grip. Zo kunt u het maximale vermogen uit uw motor te halen! De ATV is voorzien van trekhaak en bagagerekken om zware materialen gemakkelijk te kunnen vervoeren. De 500cc of 750 cc vloeistof gekoelde motor met injectie motor en 4×4 is geschikt voor elke klus! Meer weten over deze utility quads? Bekijk de Suzuki KingQuad 750 AXi 4×4 of de Suzuki KingQuad 500 AXi 4×4 in onze showroom.

 

Suzuki Ozark (Utility Quad)

Een andere utility quad van Suzuki is de Suzuki Ozark. Deze lichtgewicht atv zit tussen een sportmodel en een utility model in, en wordt ook wel een sportief werkpaard genoemd. De machine heeft uiteraard veel trekkracht, een trekhaak, luchtgekoelde motor en bagagerekken. Maar daarnaast is hij ook nog eens snel en kun je er comfortabel mee rijden. Of u nu wilt rondrijden in de natuur of de quad gebruikt voor het zwaardere werk: het kan allemaal met de Suzuki Ozark 250 2WD.

 

Suzuki Quadsport (Kinder Quad)

Ook voor kinderen heeft Suzuki een quad ontworpen! De Suzuki Quadsport is uitgevoerd in 49cc en 90cc voor de jonge quadrijders. De kinderquads hebben betrouwbare motoren waarbij kwaliteit en handelbaarheid voorop staat.  Beginnen met motoren doet u met de Suzuki LT-Z50 Quadsport of de Suzuki LT-Z90 Quadsport.

 

Suzuki Quad Kopen

Kuijers Quads is gespecialiseerd in Suzuki Quads en is tevens ook officieel Suzuki Dealer! Of u nu behoefte heeft aan ondersteuning tijdens uw outdoor werkzaamheden of een quad voor uw kinderen: wij kunnen u van alle gemakken voorzien. Daarnaast maken wij ook speciale quads voor gebruikers met aanvullende eisen. Zo kunnen er een aantal accessoires worden toegevoegd voor specifieke toepassingen. Zo kunnen wij uw quad maximaal inzetbaar maken.

Heeft uw quad wat extra aandacht nodig of is een onderdeel aan vervanging toe? Wij maken in onze werkplaats gebruik van originele gereedschappen en onderdelen. Op deze manier houden wij uw Suzuki quad in topconditie. Ook hebben wij speciale originele uitleesapparatuur voor de quads van Suzuki. Maak een afspraak of kom langs in Staphorst!

Call Now Button