fbpx

Dit meesterwerk van technische innovatie biedt ongeëvenaarde prestaties en is ontworpen om elke uitdaging op het terrein aan te gaan.

Indrukwekkende Specificaties

Krachtige Elektrische Aandrijving: De Kinetic is voorzien van een geavanceerd elektrisch aandrijfsysteem dat niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook geruisloos, waardoor je kunt genieten van een milieuvriendelijke rit zonder concessies te doen aan vermogen.

Motorvermogen: Met 110PK en 109NM koppel levert de Kinetic de spierkracht die nodig is om de meest uitdagende omstandigheden te overwinnen.

Bereik: De Kinetic Premium is uitgerust met 1 Lithium-ion accu. De Kinetic Ultimate is voorzien van maar liefst 2 Lithium-ion accu pakketten. Het bereik van de Premium is 72km en van de Ultimate maar liefst 129km!

Afmetingen: Met afmetingen van 305x158x198cm biedt de Kinetic voldoende ruimte voor passagiers en vracht, terwijl hij toch wendbaar genoeg is om zelfs de smalste paden te trotseren.

Laadvermogen en Trekkracht: De Kinetic is ontworpen om indrukwekkende ladingen te dragen, met een laadvermogen van 567kg en een trekvermogen van 1134kg.

Onovertroffen bodemvrijheid: Met meer dan 35cm bodemvrijheid en de grote  29” banden overwin je met gemak de grootste obstakels!

Avontuur of werk?

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor landbouwwerkzaamheden, een off-road metgezel voor avontuurlijke expedities, of iets daar tussenin, de Kinetic kan worden aangepast aan jouw unieke behoeften.

Ontdek de Toekomst van Off-Road Avonturen

Klaar om de  kracht van de Polaris Ranger Kinetic te ervaren?  Per direct beschikbaar. Neem vandaag nog contact op!