fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Quad Reparatie

Quad reparatie nodig? Kom snel langs bij Kuijers Quads! Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats waar onze monteurs in staat zijn om reparaties goed uit te voeren tegen concurrerende tarieven! Natuurlijk kunt u naast de reparatie van uw quad ook bij ons terecht voor quad onderhoud.

De quad reparatie gebeurt op een professionele manier met origineel voorgeschreven gereedschappen, diagnosetools, zoals: uitleesapparatuur, scoopmeters en natuurlijk de speciale gereedschappen! Van het repareren van een lampje tot het monteren van een nieuw motorblok of een complete quad revisie: niks is voor onze quad monteurs te ingewikkeld!

Kuijers is uw beste partner op het gebied van quad reparaties:

  • Wij repareren alles op het gebied van quads
  • Deskundig personeel met kennis van motoren
  • Ruime onderdelenvoorraad voor quad reparaties

Wat is Quad Reparatie?

Quad reparatie is noodzakelijk zodra uw quad niet meer naar behoren werkt. Ervaart u problemen tijdens het rijden op uw quad of bent u hierop attent gemaakt door andere weggebruikers? Dan is het belangrijk dat u dit probleem op tijd aanpakt zodat gevaarlijke incidenten voorkomen kunnen worden. Kuijers Quads heeft deskundige quad monteurs in dienst die vrijwel direct het probleem herkennen en vervolgens weten welke stappen er gezet moeten worden om het probleem op te lossen. We begrijpen dat u uw quad zo snel mogelijk weer wilt gebruiken, daarom hebben we onze service zoveel mogelijk ingericht op efficiëntie. Dankzij een uitgebreide onderdelenvoorraad wordt stilstand van uw quad zoveel mogelijk beperkt. Voor de meest gangbare quad hebben we alle onderhoudsproducten ruim op voorraad. Daarnaast streven onze quad monteurs ernaar om zo snel mogelijk een gezonde quad af te leveren.

yamaha grizzly 350 2wd kuijers quads

Wat is Quad Revisie?

Quad revisie of het reviseren van de motor is het vervangen van de versleten onderdelen die zich in de motor bevinden. Dit wordt met name gedaan bij verhoogd olieverbruik, rare geluiden in het motorblok of de versnellingsbak. Verbruikt uw quad opvallend meer olie dan voorheen? Dan zou dat kunnen komen doordat het motorblok is versleten vanwege de vele kilometers die uw quad heeft afgelegd.

Bij een quad revisie haalt onze quad monteur de motor uit elkaar en beoordeelt hij welke onderdelen vervangen moeten worden. Versleten onderdelen worden in overleg met de klant vervangen of hersteld. Daarnaast zullen we u adviseren om quad onderdelen die bijna aan het eind van hun levensduur zijn te preventief te vervangen om in de toekomst hogere kosten te voorkomen. Uiteindelijk zorgt een revisie ervoor dat de motor in de quad weer voor lange tijd kan functioneren. Ook op zoek naar quad revisie of quad reparatie? Kom dan langs bij Kuijers Quads in Staphorst.

 

Merken

Kuijers Quads repareert quads van alle merken. In de praktijk krijgen wij de meeste quad reparatie- en quad revisie aanvragen binnen van bekende merken zoals: Yamaha, Suzuki, CF Moto, SMC, Kawasaki, Honda, Can Am, TGB, Polaris, Arctic CAT. Wij repareren geen quads van goedkopere Chinese merken.

Naast quad reparaties en quad revisies bieden we ook een breed assortiment van nieuwe quads aan van de volgende merken aan:

  • Yamaha
  • SMC
  • CF Moto
  • Suzuki

Wilt u ook liever een nieuwe quad kopen? Kijk dan eens bij ons aanbod of neem contact met ons op. Natuurlijk bieden we ook een quad occasion aan van de merken Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Can Am, CF Moto, SMC, Polaris en Arctic Cat. Overweegt u een quad te kopen voor outdoor werkzaamheden of om uzelf gewoon lekker uit te leven in de natuur? Kom gerust eens bij ons op locatie langs om een testrit te maken en te praten over de mogelijkheden die een quad u kan bieden. In overleg kunnen wij een quad ombouwen met de juiste quad accessoires zodat u een utility quad kopen kunt die voldoet aan uw eisen.