fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Voor Onderhoud aan uw Quad bent u bij Kuijers Quads aan het juiste adres. Wij bieden u niet alleen een zeer ruim aanbod quads of ATV’s, maar kunnen ook het onderhoud van quads voor u verzorgen! Wanneer u een quad wilt kopen, bent u tevens verzekerd van een gespecialiseerde en ervaren quadmonteur.

Zonder onderhoud gaat de motor van uw ATV minder lang mee en kunnen er allerhande problemen ontstaan. Laat een ervaren quad monteur uw ATV controleren en regel uw quad onderhoud tijdig! Bij Kuijers Quads in Staphorst nemen we onderhoud zeer serieus en weten we alles wat nodig is om uw onderhoud, reparaties of revisie op te pakken.

Wilt u een onderhoudsbeurt plannen of bent u benieuwd wanneer uw quad aan een onderhoudsbeurt toe is? Neem dan contact op met de monteurs van Kuijers Quads. Zij kunnen u altijd verder helpen! [Neem contact op met de werkplaats]

 

Werkzaamheden Quad Onderhoud

De monteurs van Kuijers Quads hebben alle benodigde kennis in huis om de onderhoudswerkzaamheden perfect uit te voeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een quad onderhoudsbeurt bestaat bij de werkplaats van Kuijers Quads onder andere uit:

  • Olie verversen
  • Doorsmeren
  • Filters vervangen
  • Bougie vervangen
  • Overige checks, wij werken altijd via een complete onderhoudschecklist en zien zo niks over het hoofd.

Speciaal voor Can-Am Quads kunnen wij de volgende werkzaamheden ook uitvoeren:

  • Onderhoudsindicator resetten
  • Storingen uitlezen

Meer weten over onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor regelmatig onderhoud? Wij bieden bijvoorbeeld ook een haal- en brengdienst voor wanneer u de quad niet kunt missen of het voertuig zelf niet kunt langsbrengen. Geef het aan ons door en wij plannen u in op onze route. Zo houden we samen uw quad in topconditie!

 

Onderhoud Quad in eigen werkplaats

De voordelen van een quad werkplaats in eigen beheer zijn duidelijk: Ten eerste bent u altijd verzekerd van een technisch gekwalificeerde monteur en hoeft u voor het onderhoud dus geen gebruik te maken van een 3e partij. Ten tweede is het een belangrijk gegeven dat de persoon die uw quad onderhoudt, ook de quad verkoopt. De specialistische kennis komt terug in de verkoop, en dat merk je! Kuijers Quads verkoopt enkel de beste quads op de markt. Als laatste zijn wij gespecialiseerd in quads en dus beter in staat om uw ATV te onderhouden dan een normale monteur. Onderhoud uw Quad goed en breng hem langs bij Kuijers Quads in Staphorst!

Bent u opzoek naar accessoires? Bij ons kunt u allerlei quad accessoires kopen. Zo kunt u uw quad helemaal naar wens afstemmen!