Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

Kuijers Quads voor:

 

Tijdig onderhoud!

U vind bij ons niet alleen een ruim aanbod quads, maar ook een uitgebreide werkplaats in onze winkel in Staphorst. Zo kunnen we u na aanschaf van een Utility quad of Sport quad ook van dienst zijn, om uw ATV in topconditie te houden! Tijdens deze onderhoudsbeurt, checken we uw quad op veel belangrijke punten, smeren we hem door, verversen we de olie en vervangen we de filters en bougie. Voor Can-Am kunnen we ook de onderhoudsindicator weer resetten en storingen uitlezen!

Reparatie

We voeren niet alleen maar onderhoud uit in onze werkplaats. Ook kunt u bij ons terecht wanneer uw quad een mankement heeft. Door opgebouwde kennis en ervaring weten wij precies wat uw quad nodig heeft. Om de reparatie op een professionele manier uit te voeren beschikken wij over originele voorgeschreven gereedschappen, diagnosetools, zoals uitleesapparatuur, scoopmeter en natuurlijk de technische documentatie!

Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen van een lampje tot een complete motorrevisie! Of een complexe elektrische storing gaan wij zeker niet uit de weg.

Bij Kuijers Quads in de werkplaats vind u onder andere uitleesapparatuur voor:

  • Yamaha
  • Can Am
  • CF Moto

Onderdelen

Door een uitgebreide voorraad onderdelen, zorgen we er voor dat stilstand tot een minimum beperkt wordt! Zo hebben we bijvoorbeeld voor de meest gangbare quads alle onderhoudsproducten en belangrijke onderdelen ruim voldoende op voorraad! En door zorgvuldig gekozen leveranciers, is de levertijd in veel gevallen slechts 1 dag!

Of repareert u uw quad zelf? Dan kunt u bij ons terecht voor het bestellen van onderdelen! Wij kunnen alle onderdelen van bekende merken leveren! Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod in quad accessoires.

Wij denken graag met u mee, wat u allemaal nodig heeft om de reparatie tot een goed eind te brengen! Woont u in het zuiden van het land of bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling op te halen? Wij sturen dan uw bestelling op tegen scherpe tarieven!

Winteronderhoud

Onderhoud

Call Now Button