Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

Suzuki KingQuad 450 Rappa afrasteringsysteem

Yamaha Grizzly 450IRS voorzien van afrasteringssyteem, als hulpmiddel voor het afrastering maken.

Is er geen enkele standaard quad die voldoet aan uw eisen? Kies dan voor quad accessoires! Hiermee kunt u de quad helemaal naar wens afstemmen op het gebruik. Wilt u uw quad maximaal inzetbaar maken voor alle klussen? Dan gaan wij graag de uitdaging aan om een standaard quad op te bouwen met allerhande accessoires tot een rijk uitgerust werkpaard oftewel een echte landbouw quad!

Of gebruikt u uw quad voor toertochten on-road of juist off-road, maar u zoekt net dat mooie setje lichtmetalen velgen? Of die extra brandstoftank voor de lange rit? Ons assortiment quad accessoires biedt zeker de oplossing voor uw vraag! Bij Kuijers Quads maken we de mooiste landbouw quads!


Van Utility Quad tot een all-round inzetbaar werkpaard!

Wat denkt u van quad accessoires zoals een onkruidspuit, eventueel met spuitboom, bagagemand of afrasteringssysteem voor tijdelijke afrastering, om uw dagelijkse klussen makkelijker te maken? Ons assortiment bestaat uit artikelen van kwaliteitsmerken. Heeft u een Yamaha quad? Kies dan bijvoorbeeld ook voor Yamaha quad accessoires. Hetzelfde geld voor de andere A-merken die wij aanbieden zoals Suzuki of CF Moto quad.

Dankzij het ruime assortiment heeft u de kans om items met elkaar te vergelijken. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u enkel quad accessoires koopt die bij u passen. Komt u ook snel langs voor advies en gaat u ook voor maximale inzetbaarheid?

 

Off-road tochten vragen de juiste uitrusting

Waar gaat uw off-road tocht vandaag naar toe? Wees op alle situaties voorbereid met de juiste quad accessoires. Het meenemen van de juiste materialen en een goed uitgeruste quad is al het halve werk! Komt u in een rotsachtig gebied of zoekt u juist de diepe gaten op? Bij ons vindt u niet alleen bodemplaten voor de stenen, maar ook de juiste lier om niet in de put te blijven zitten. Kies uit topmerken zoals Iron Baltic, Warn, Kolpin of origineel.

Wie neemt de routekaart mee? Of wordt uw quad ook uitgerust met een navigatiesysteem? Bent u altijd de snelste van de groep? Neem dan de rest mee op sleeptouw door middel van een Tigertail, zelf oprollende sleepkabel. Blijven uw waardevolle eigendommen droog? Samen zoeken we de juiste koffer uit die bij u en uw quad past, van een topmerk als Moose of Kolpin. En voor de echte lange tocht, bieden wij brandstoftanks aan van GKA Powersports Equipment.

 

Quad accessoires kopen


Kuijers Quads is het adres voor aanschaf van quad accessoires maar ook specialist in opbouw van deze hulpmiddelen. Wij beschikken over een zeer goed uitgeruste werkplaats en specialistische gereedschappen. Hier staat ons team quad specialisten altijd voor u klaar.

In onze werkplaats in Staphorst, Overijssel kunt u ook terecht voor quad onderhoud en quad reparatie. Wij voeren de standaard onderhoudsbeurten uit die nodig zijn zoals APK, maar ook complexe reparaties. Motorproblemen verhelpen of de quad banden vervangen, ons team specialisten doet het binnen een mum van tijd. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer rond!

Wij heten u graag van harte welkom voor persoonlijk advies over de mogelijkheden van quad accessoires op uw quad!

 

Call Now Button