fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Het ontstaan van de Kawasaki Mule gaat terug naar het jaar 1988. In dit jaar is de eerste Mule gepresenteerd in de vorm van de Mule 1000. Door de jaren heen zijn er vele verschillende modellen geweest. Zo waren er diverse modellen met 2 tot zelfs 6 zitplekken! En was er de keuze tussen Benzine of Diesel motoren. Maar 1 ding hebben deze voertuigen gemeen, ze zijn voorzien van laadbak zodat er materiaal meegenomen kan worden. De Kawasaki Mule is een echte krachtpatser of sjouwezel voor het werk op de boerderij, de bouwplaats of rond het huis.

De huidige line-up

Op dit moment zijn er nog 4 modellen Kawasaki Mule op de Europese markt. Van deze 4 modellen zijn er 2 met benzine motor en 2 met een krachtige diesel.

Kawasaki Mule SX 4×4

De Kawasaki Mule SX 4×4 is het instapmodel. Deze Mule kenmerkt zich door eenvoud & degelijkheid. Want deze SX is voorzien van mechanisch inschakelbare sper en vierwielaandrijving. Ook heeft deze krachtpatser 2 zitplekken en een stalen laadbak. De SX wordt aangedreven door een 400cc benzinemotor, gekoppeld aan een automatische transmissie met een Hoge & Lage gearing, daardoor is de snelheid perfect te regelen van 0-45km/h.

Kawasaki Mule Pro-MX

Op zoek naar iets meer snelheid? Dan is de Pro-MX een goede keus. Deze snelle Mule heeft een topsnelheid van 70km/h. Maar dat is niet de enige goede eigenschap. Ook is deze Mule voorzien van een sterkere motor, 700cc benzine motor, EPS elektrische stuurbekrachtiging. Natuurlijk ook met royale laadbak van kunststof & trekhaak.

Kawasaki Mule Pro-DX

Toch liever een echte diesel? Dan komt de Mule Pro-DX in beeld. Deze is voorzien van een echte 993cc 3-cilinder diesel. Natuurlijk is deze krachtbron ook gekoppeld aan de CVT aandrijving, hierdoor gaan we van 0-45km/h zonder te schakelen. En wordt de klus toch iets zwaarder, dan schakelen we over naar de lage gearing en de 4×4 aandrijving. De Mule Pro-DX is voorzien van een grote laadbak, zitbank met 3 plekken!

Kawasaki Mule Pro-DXT

Dieselen met de hele crew? Daar is de Pro-DXT met 6 zitplekken! Gezellig samen op pad in het ruwe terrein. En mochten de 6 zitplekken niet altijd nodig zijn, dan is deze veelzijdige machine in een handomdraai om te bouwen naar 3 zitplekken. Zo is er makkelijk te wisselen tussen 3 of 6 zitplaatsen.

Accessoires

De Mule’s kunnen naar wens worden aangepast, er zijn bijvoorbeeld dichte kabines leverbaar, maar ook ruitenwissers, kachels of accessoires voor de laadbak. Waar wilt u de Mule voor gebruiken?

Kuijers Quads, Kawasaki dealer

Kuijers Quads is officieel Kawasaki dealer in Staphorst. Vanuit Staphorst, Overijssel, bedienen wij onze klantenkring. Onze klantenkring bevind zich voornamelijk in Noord-Oost Nederland, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Als officieel Kawasaki dealer hebben we altijd diverse modellen op voorraad. Zo kunt u rustig de modellen bekijken en uitgebreid geadviseerd worden over deze veelzijdige machines. Komt u binnenkort ook langs?