fbpx

Een kinderquad is ideaal om met uw kind op pad te gaan. Neem uw zoon of dochter mee op controle of ga samen aan het werk op het land. Uiteraard zijn deze quads ook zeer geschikt om uw kind zelfstandig te laten rijden, op een weiland maar ook op de crossbaan!

Tegenwoordig worden deze quads voor verschillende doeleinden gebruikt. Houd er echter rekening mee dat een kinder quad alleen op eigen terrein gebruikt mag worden. Het is dus niet toegestaan om op de straat of stoep rond te rijden. Dankzij onze uitgebreide kennis kunnen wij u uitstekend informeren over de beste keuze. Onze kinderquads zijn betrouwbaar en eenvoudig te bedienen.

Direct een Kinderquad kopen? Ga naar het aanbod >>

kinderquad wedstrijd

Voordelen van een kinderquad kopen bij Kuijers Quads

Een kinderquad heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat ze minder vermogen hebben dan een groot model, waardoor uw kind niet roekeloos rondscheurt.

  • Begrensbaar
  • Voor alle leeftijden!
  • Rijklaar afgeleverd

Wat bedoelen wij met rijklaar? Wij leveren de quad altijd af met volle tank en olie (bij 2-takt) en geven op voorhand uitgebreide instructies.

Bel Direct naar Kuijers Quads! >>

Bij Kuijers Quads weet u zeker dat u een geschikte quad vindt voor de kleine rijder. Heeft u vragen of wilt u graag extra informatie over onze quads? Neem dan direct contact op. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

rijden op een kinderquad

Keuze aan Kinderquad Modellen

In ons aanbod vindt u miniquads vanaf 50cc (ook wel bekend als 49cc) tot 170cc. Al deze quads rijden op benzine en zijn dus niet elektrisch. Onze 50cc modellen zijn beschikbaar in twee versies, van Suzuki en SMC. Het gaat hier om de Suzuki LT-Z50 Quadsport (zie afbeelding)

kinderquad suzuki lt-z50

De LT-Z50 heeft een cilinderinhoud van 50cc. Bent u op zoek naar meer vermogen? Probeert u dan de LT-Z90 eens! Deze is uitgerust met 90cc vermogen en geeft het rijden een compleet nieuwe ervaring!

suzuki kinderquad lt-z50 quadsport

Ook wel het instapmodel van Suzuki genoemd. Deze kinderquads zijn begrensd op 50 cc maar bieden meer dan genoeg plezier voor de beginnende rijder! Daarnaast hebben we  ook de SMC Cooper 50. Dit is het andere 50cc model, van het merk SMC (zie afbeelding). Wanneer uw kind iets meer ervaring heeft, kunt u ook kiezen voor de Suzuki LT-Z90 Quadsport. Met een cilinderinhoud van 90cc kan deze quad het enthousiasme van ieder kind aan.

kinderquads smc 100 bij kuijers

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een SMC kinderquad. Met 2 modellen van 100 cc uitgevoerd in verschillende kleuren kunt  u zeer veel plezier beleven. Kom direct een proefrit maken! >>

 

kinderquads

Voor de sportievelingen hebben we de SMC Ram 100 Racing Edition. Dit voertuig is voorzien van een 100cc 2-takt motor. deze motoren hebben meer vermogen en een grotere cilinderinhoud! Alle modellen zijn voorzien van een elektrische start, waardoor ze zo wegrijden. Zie bovenstaande afbeeldingen om de 2 verschillende kleuren van deze sportieve quad te bewonderen!

 

De prijs van een kinderquad

Model CC Prijs (€)
LT-Z50 50 cc € 2.599
Cooper 50 50 cc € 1.599
LT-Z90 90 cc € 3.099
Ram 100 100 cc € 1.999

 

bekijk alle prijzen in deze tabel!

Bescherming met kleding en accessoires

Wanneer u op zoek bent naar een quad voor kinderen is het van belang dat u een aantal veiligheidsmaatregelen in acht neemt. Vooral voor de beginnende rijders is dit van groot belang. Met een cilinderinhoud van 50 cc tot 170 cc zijn onze quads ideaal voor jonge kinderen. Voor een veilig gebruik zijn deze te begrenzen in toeren en snelheid. Bent u op zoek naar een kinderquad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct een Routebeschrijving opvragen!

100cc quad kinderquad

Het is niet alleen van belang dat u ervoor zorgt dat uw kind niet te snel rondrijdt. Het is namelijk ook belangrijk dat de juiste kleding en accessoires gedragen wordt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor u de juiste bescherming moet kopen. Denk hierbij aan kindermaten crosskleding, bodyprotectors, helmen en handschoenen.

Veel gestelde vragen over Kinderquads

Wanneer u een kinderquad wilt kopen voor uw zoon of dochter, zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Vandaar dat we hieronder een aantal van de meest gestelde vragen hebben uitgelicht. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op! Uiteraard kunt u een en ander over de quad verkeersregels nalezen op de website van de Rijksoverheid.

Hoeveel cc moet ik kiezen?

Hoeveel cc u moet kiezen hangt voornamelijk af van de leeftijd van uw zoon of dochter. De 50cc modellen zijn uitermate geschikt vanaf ongeveer 5 jaar. Daarnaast is het 90cc model ideaal voor de jeugd van 8 jaar en ouder. Voor de ervaren rijder hebben we een 100cc quad die geschikt is voor 12-jarigen.

kinderquad achterkant smc 100

Mag een kinderquad op de openbare weg?

Nee, dit transportmiddel is niet toegestaan op de openbare weg. Dit komt omdat dit motorvoertuig niet verzekerd kan worden. Ze voldoen namelijk niet aan de verkeersveiligheidsnormen. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat jonge kinderen geen motorvoertuigen mogen besturen. Uiteraard zijn ze wel vrij te gebruiken op eigen terrein. Wanneer u met uw kind wilt rondrijden op uw eigen land, kunt u het beste kiezen voor een landbouw quad!

Hoe kan ik een kinderquad verzekeren?

Zoals besproken is het niet mogelijk om een kinderquad te verzekeren. Hierdoor bent u als ouder of voogd aansprakelijk als er schade wordt aanricht met de quad.

Zijn er regels voor kinderquads?

Ja, er zijn zeker regels voor kinderquads. Deze voertuigen mogen namelijk niet de openbare weg op. Ze mogen alleen op eigen terrein rondrijden.

100 cc quad

Waar kan ik terecht voor onderhoud?

Wanneer u kiest voor een quad van Kuijers Quad dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook een goede en vertrouwde service.  Wij hebben een uitgebreide kennis en kunnen reparaties snel en vaak voordelig uitvoeren. Na aankoop kunt u bij ons namelijk ook terecht voor het onderhoud aan uw kinderquad.