Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

Een quad tweedehands kopen is geen gemakkelijke opgave. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u huiverig om een tweedehands quad te kopen die wellicht niet meer in goede staat is? In dat geval bezoekt u Kuijers Quads in Staphorst. Hier bent u altijd verzekerd van een gebruikte quad in goede staat. Wij kijken alle voertuigen compleet na in onze eigen werkplaats, vervangen elk versleten onderdeel en zorgen dat u kunt profiteren van een goedkope quad.

Wij bieden in onze showroom quads aan van verschillende merken, onder andere Suzuki, Honda, Kawasaki en Yamaha. Ook occasions van de merken Can Am, CF Moto, Polaris, Arctic Quads en SMC hebben wij af en toe op voorraad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Kuijers Quads en bestel uw quad tweedehands.

 

BEKIJK HIER ALLE OCCASIONS

 

Uw Quad Tweedehands Kopen?

Bij Kuijers Quads vindt u een groot aanbod verschillende soorten tweedehands quads te koop. Wij bieden diverse landbouw quads, kinderquads, sport quads en quads met kenteken. Bekijk voor meer informatie het bijbehorende voertuig. U kunt gemakkelijk alle specificaties bekijken door deze pagina door te lezen. Wilt u de tweedehands quad kopen of inruilen? Wanneer u een inruilvoorstel wilt doen, vult u het bijbehorende formulier in. Als u een tweedehands quad kopen wilt, belt u direct met de winkel. Wij zorgen ervoor dat de quad rijklaar wordt afgeleverd.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij Tweedehands Quads is de Kwaliteit Gegarandeerd!

Ook voor ons aanbod gebruikte tweedehands quad occasions geldt dat wij achter het product staan wat wij verkopen. Daarom worden onze voorraad quads tweedehands afgeleverd compleet met grote onderhoudsbeurt en staan deze quads startklaar voor de nieuwe eigenaar! In onze werkplaats wordt het onderhoud uitgevoerd, indien nodig gerepareerd of zelfs voorzien van een setje nieuwe banden! Zo weet u zeker dat u ook op een gebruikte quad kunt vertrouwen. Door de gegarandeerde kwaliteit van de gebruikte quads, kunt u met een gerust hart een tweedehands quad kopen bij Kuijers Quads in Staphorst, Overijssel!

Voordelen van Kuijers Quads

Wanneer u uw quad tweedehands koopt bij Kuijers Quads, profiteert u van de volgende zekerheden:

 • Een reeks kwalitatief hoogwaardige quads om uit te kiezen
 • Grote onderhoudsbeurt en controle volgens uitgebreide checklist
 • 3 maanden garantie op gebruikte quads (tenzij anders overeengekomen)
 • Volledige APK (indien nodig)
 • Quad wordt rijklaar afgeleverd

Koop uw quad tweedehands bij een erkende dealer! Zo bent u altijd verzekerd van een werkend voertuig en dat voor weinig geld. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en revisie van ATV’s en hebben een volledige werkplaats met al het speciaal gereedschap en gecertificeerde monteurs. Een quad tweedehands kopen regelt u natuurlijk bij Kuijers Quads.

 

Diverse soorten Quads Tweedehands te koop aangeboden

Als u op zoek bent naar een specifieke gebruikte quad, kunt u altijd gebruik maken van de filter optie aan de linkerkant van het scherm. Hier kunt u een aantal gegevens invullen die de navigatie nog makkelijker maken, namelijk:

 • Prijsklasse (van – tot)
 • Modeljaar (van – tot)
 • Nieuw of Occasion
 • Merken
 • Type

Op deze manier kunt u de resultaten gemakkelijk verfijnen en wordt het zoeken van een voertuig simpel. Bekijk de mogelijkheden, neem contact op en koop uw quad tweedehands!

 

 

Call Now Button