fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Yamaha Kodiak

De Yamaha Kodiak is één van de bekendere Utility quads. Deze sterke werkpaarden zijn geschikt voor elke zware klus. De Kodiak heeft altijd bekend gestaan om eenvoud en robuuste bouw. De Kodiak quad is geleverd als Kodiak 400 voetschakeling, Kodiak 400 Ultramatic, Kodiak 450 Ultramatic en het zwaarste model de Kodiak 700. Zo is er voor elke klant een passende quad.

Na enkele jaren van afwezigheid in de Yamaha line-up, zijn er op dit moment weer Kodiak 450 & Kodiak 700 quads leverbaar. Wilt u deze quad gebruiken voor outdoor toepassingen? Kuijers quads is gespecialiseerd in landbouwquads. Wij voorzien uw quad van accessoires om deze volledig inzetbaar te maken op het land.

Yamaha Kodiak 450

De Kodiak 450 is leverbaar als 4-wielaangedreven quad. Deze Kodiak 450 is de perfecte quad voor het zwaardere werk. Want de Kodiak quads hebben robuuste bagagerekken om alle materialen te vervoeren en zijn tegenwoordig zelfs standaard voorzien van lier! Door de betrouwbare Ultramatic aandrijving is deze quad eenvoudig om mee te rijden. Er is altijd een Kodiak 450 die bij uw wensen past. Want er zijn meerdere uitvoeringen. Er is een standaard uitvoering, een uitvoering met stuurbekrachtiging en een speciale uitvoering. Deze speciale uitvoering is voorzien van lichtmetalen velgen en een mooie kleur. Dit vernieuwde model heeft alles in huis om een gevaarlijke concurrent te zijn, voor de gevestigde orde.

Yamaha Kodiak 700

Het zwaarste model van de beroemde Yamaha Kodiak quad. Want deze quad is ontworpen voor de bestuurder die een duurzaam voertuig zoekt voor het zwaardere wer onder extreme omstandigheden. Want deze quad levert de beste prestaties tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook deze Kodiak 700 deinst nergens voor terug. Door de 708cc krachtbron, de welbekende Yamaha Ultramatic transmissie en EPS (elektrische stuurbekrachtiging) is dit dé machine om samen hard te werken en de zwaarste klussen te klaren!

Yamaha heeft zich op het gebied van ATV’s ruimschoots bewezen en behoort dan ook tot 1 van de topmerken in de quadwereld!