Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

Yamaha Quads zijn altijd betrouwbaar. Het is dan ook niet voor niets dat Kuijers Quads altijd een ruime voorraad nieuwe quads en gebruikte quads aanbiedt! Yamaha ontwikkelt al meer dan 70 jaar verschillende quads, (scheeps-) motoren en motorfietsen. Sinds de ontwikkeling van de tweetakt heeft het merk inmiddels ook viertakt quads op de markt gebracht.

Kuijers Quads biedt quadplezier voor jong en oud! Want bij onze showroom in Staphorst, Overijssel, vindt u niet alleen Utility quads, maar ook sportieve quads. Daarnaast vindt u bij ons ook een geschikte Kinderquad! Lees alle voordelen en neem contact met ons op.

  • Plezier voor Jong & Oud
  • Diverse modellen
  • Onderhoud door ervaren specialist

 

Waarom Yamaha Quads?

Yamaha Quads staan bekend om hun fantastische design, vermogen en optimaal rijplezier. Uiteraard was dit merk een van de grondleggers voor de quads zoals we die nu kennen! In 1980 rolde het eerste productiemodel van de toonbank af, op dat moment nog een driewieler of ATC.  Inmiddels zijn we al een stap verder en is er een extra wiel toegevoegd voor stabiliteit en controle. Yamaha Quads worden uitgevoerd in de categorieën: Sport, Utility en eventueel ook in kindervariant. De kwaliteit van deze quads is altijd uitmuntend en de viertaktmotoren geven veel vermogen. Niet voor niets is Yamaha al jaren het best verkochte merk als het op quads aankomt. Alles weten van Yamaha Quads? Vraag onze product specialisten het hemd van het lijf!

 

Yamaha Quads Modellen bij Kuijers Quads

Yamaha Quads staan bekend om hun sterke, robuuste utility quads. Maar ook liefhebbers van sportieve quads komen hier aan hun trekken. Het is dan ook niet gek dat Yamaha quads de meest verkochte quads heeft, er zijn namelijk quads voor elk niveau. Beginner of professional, volwassenen of Kinderen: Kuijers Quads heeft voor ieder wat. Wil jij weten wat de specificaties van de verschillende modellen zijn? Bekijk dan de desbetreffende quad.

 

Yamaha Grizzly (Utility Quad)

De Yamaha Grizzly is een sterke Yamaha utility quad die wel tegen een stootje kan. Dit voertuig is de meest duurzame variant van een ATV en kan als het ware gebruikt worden als een stuk gereedschap. Utility quads zijn ontworpen om outdoor werkzaamheden te ondersteunen en het zware werk iets te verlichten. De Grizzly is een lichtgewicht ATV met pure snelheid en wendbaarheid. Compleet met tweewiel aandrijving of vierwiel aandrijving en laag in onderhoudskosten. Daar komt nog bij dat de Grizzly 2WD ongeveer 120 kg kan vervoeren, even veel als een reguliere quad met vierwiel aandrijving, voor nog meer power kan je ook de Grizzly met vier wiel aandrijving nemen. Gebruik de landbouw quad van Yamaha voor de meest lastige klussen en schakel naadloos tussen twee- en vierwielaandrijving. Dit is met name mogelijk door het On Command aandrijfsysteem. Meer weten over de Yamaha Grizzly? Neem contact met ons op of bekijk de modellen: Yamaha Grizzly 350 4WD, Yamaha Grizzly 350 2WD, Yamaha Grizzly 700 EP& Yamaha Grizzly 700 EPS SE

 

Yamaha Kodiak (Utility Quad)

De Yamaha Kodiak is ook een utility quad en de opvolger van de Yamaha Grizzly, betreffende de 450cc motoren. De Kodiak 700 is nog steeds een op zichzelf staand model, die ook wel wordt omschreven als de eenvoudigere uitvoering van de Grizzly.  Deze ATV heeft dus een naam hoog te houden en dit hebben ze bij Yamaha goed begrepen. Op zoek naar een sterke, gebruiksvriendelijke quad? Kom dan snel naar Kuijers Quads en bekijk de Yamaha Kodiak 450 IRS 2018 in onze showroom

 

Yamaha YFM & YFZ50 (Kinderen)

Ook voor kinderen is het nu mogelijk om een quad te rijden! Yamaha kinderquads zijn iets compacter in formaat als ook in vermogen. Beginnende quad-rijder? Stel dan zelf het vermogen in via de speciale CDI plug-in. Zo kunt u er zeker van zijn dat het vermogen nooit te groot is. Ook maakt de Yamaha YFM gebruik van automatisch schakelen voor een soepele rij ervaring. Wil je beginnen met quad rijden? Wellicht zijn deze kinderquads dan precies geschikt voor jou. Kom eens langs en bekijk de Yamaha YFM90R of de Yamaha YFZ50 in onze showroom in Staphorst.

 

Yamaha Quads Kopen

Of je nu een Yamaha quad nodig hebt om je outdoor werkzaamheden te ondersteunen of dat je gewoon lekker hard wilt rondscheuren in de vrije natuur: Kuijers Quads heeft de perfecte yamaha quads ter beschikking in de showroom. Onze werkplaats in Staphorst heeft quads aangepast voor boeren en andere buitenwerkzaamheden. Eventueel kunnen wij een quad ombouwen tot deze voldoet aan uw eisen. Bekijk de pagina: Quad accessoires om hier meer over te weten te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust alles vragen aan onze specialisten of maak een proefrit. Wij zijn hét adres voor ATV’s in Noord-Oost Nederland!

Call Now Button