Zaterdag 21 September 2019 van 09.00 tot 12.00 geopend. Vanaf 12.00 gesloten!

CF Moto quad – de kwaliteitsquads die tot het topsegment wereldwijd behoren. Sinds 1989 verkoopt CF-moto quads en motoren van uitzonderlijke kwaliteit waarbij design, vermogen en prijs optimaal tot elkaar in verhouding staan. Bekijk hier de voorraad nieuwe quads en gebruikte quads en maak uw keuze uit het assortiment van Kuijers te Staphorst.

Met een groot onderzoeks- en ontwikkelingsteam worden met de grootste zorg en precisie de nieuwe modellen ontwikkeld. Deze CF Moto Quads kenmerken zich door een fris uiterlijk en betrouwbare techniek met veel bekende componenten. Onder andere onderdelen van Bosch en Delphi elektronica zijn terug te vinden in deze rasechte werkpaarden.

Kuijers Quads biedt plezier voor jong en oud met een groot assortiment utility quads van CF Moto. Daarnaast krijgt u gegarandeerde kwaliteit bij een CF-moto quad door de 2 jaar fabrieksgarantie. Nagenoeg alle modellen zijn gemakkelijk op kenteken verkrijgbaar!

 

CF Moto Dealer – Kuijers Quads

Kuijers Quads is officieel CF Moto dealer! Daarom vindt u bij ons een ruime voorraad CF Moto quads, bijpassende accessoires en een goed uitgeruste werkplaats! Ook hebben wij originele CF Moto uitleesapparatuur, zodat we uw quad snel kunnen uitlezen!

  • Plezier voor Jong & Oud
  • Diverse modellen
  • Onderhoud door ervaren specialist

U vindt Kuijers Quads in Staphorst, Overijssel, dé plek voor CF-Moto rijders in Midden, Noord & Oost Nederland! Op zoek naar een CF Moto quad? Kom rustig bij ons langs voor uitgebreid advies en een proefrit!

 

CF Moto Quad Modellen bij Kuijers Quads

CF Moto Quads staan bekend om de constante innovatie die plaatsvindt bij de nieuwere modellen. Ook daarom biedt Kuijers Quads een aantal verschillende ATV’s aan die vallen in diverse categorieen. Wilt u meer weten over een specifieke quad? Bekijk dan de bijbehorende productpagina. Voor een compleet overzicht van alle CF moto quads en de prijzen bekijkt u ons aanbod.

 

CF Moto CForce

De CF Moto Cforce is een sterke utility quad die daarnaast ook nog eens duurzaam is. Met een ergonomisch design en sterke motor kan deze quad werkelijk elk terrein aan. De uitvoeringen die wij aanbieden in onze winkel zijn: CF Moto CForce 450S T3 / Agri (geschikt voor agrarische toepassingen), de CF Moto CForce 450S L7e (het instapmodel + met kenteken), de CF Moto CForce 520S Agri (combinatie van de 450 en 550), de CF Moto CForce 520S L7e (met kenteken), de CF Moto CForce 520L L7e (instapmodel 2-zitter segment), de CF Moto CForce 550 EPS (2-zitter segment) de CF Moto CForce 800 EPS L7e en als laatste de Cforce 850 XC L7e. Dit is de zwaarste CForce Quad die tevens ook een tweezitters is. Deze CF Moto Quad lanceert je in 4 seconden van 0 tot 60 km/h en is geschikt voor de zwaarste terreinen.

 

CF Moto ZForce 800 EX EPS

De ZForce 800 EX EPS editie van CF Moto Quads is een unieke “Side by side” tweezitter, wat betekent dat u naast elkaar kunt zitten bij het rijden van de quad. Compleet uitgerust met rollcage, een nieuw chassis en optimaal rijcomfort. De Zforce 1000 EX EPS is nu ook beschikbaar. Voor beide modellen geldt dat het kenteken op aanvraag geleverd kan worden.

 

CF Moto UForce 800 EPS

De CF Moto UForce 800 EPS quad is de agrarische variant van de CF Moto Uforce 800. Aangezien dit één van de krachtigste UTV’s op de benelux markt is, is dit het ideale werkpaard voor zware, uitputtende klussen. Ook kan dit monster op kenteken geleverd worden! Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden.

 

CF Moto Quad Kopen

CF Moto Quad kopen? Dat kan natuurlijk bij Kuijers Quads in Staphorst. Wij hebben een grote selectie CF Moto Quads tot onze beschikking en kunnen je alles vertellen over de grote en kleine verschillen tussen diverse modellen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een werkplaats waar u de quad naartoe kunt brengen voor onderhoud, winterstalling of modificaties. Wij maken de quads op zo’n manier dat ze naadloos aansluiten bij het doel dat u wilt bereiken. Nieuwe of gebruikte onderdelen nodig? Ook die hebben wij op voorraad! Neem snel contact op of kom langs bij Kuijers Quads!

Call Now Button