fbpx

Utility quad kopen – dat doet u natuurlijk bij Kuijers Quads. Onze specialisten hebben de beste offroad quads voor u op een rijtje gezet zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. Bij Kuijersquads vindt u namelijk verschillende merken, uitvoeringen en kleuren. Ook de accessoires maken een utility quad kopen uniek! Wist u dat deze uitgerust kunnen worden met lier? Hiernaast kan je de utility quad ook upgraden met een onkruidspuit, bagagemand of afrasteringssysteem. Maak uw buitenleven gemakkelijk en koop een utility quad!

Kuijers quads is gespecialiseerd in voertuigen die op elk terrein vooruit kunnen komen. Ook daarom zijn onze quads ook geschikt voor offroad races of als ondersteuning van het werk in de buitenlucht. Daarnaast kunnen de quads ook gewoon op de weg rijden, maar zeg nou zelf: door de natuur crossen is toch veel leuker? Kom daarom snel naar Kuijers quads, Staphorst om een utility quad te kopen.

 

Wat is een Utility Quad?

Wat is een utility quad? Een utility quad is een voertuig dat zich op elk terrein kan voortbewegen en zichzelf nuttig kan maken, bijvoorbeeld bij werkzaamheden in de buitenlucht. Deze voertuigen worden vaak ook gebruikt door boeren, vandaar dat utility modellen ook wel landbouw quads genoemd worden. Een vraag die wij vaak stellen wanneer u de zaak in Staphorst bezoekt is: Waar gaat u de utility ATV voor gebruiken? Door onze jarenlange ervaring kunnen we dan exact bepalen welke accessoires nodig zijn.

De verschillende modellen kunnen allen uitgerust worden met diverse accessoires om uw leven makkelijker te maken. Zo stelt u een werkpaard samen dat u nooit in de steek laat! Denk aan bodemplaten voor rotsachtig gebied of navigatiesysteem voor lange tochten en grote gebieden. Kuijers Quads biedt deze onderdelen niet alleen aan maar kan deze ook voor u monteren in onze eigen werkplaats. Een utility quad kopen was nog nooit zo gemakkelijk!

 

Merken Utility Quads

Aangezien deze nuttige quads gebruikt worden door boswachters, tuinbouwers en onder andere het leger moet de kwaliteit natuurlijk wel in orde zijn. Daar hoeft u bij ons niet aan te twijfelen: wij zijn de officiële dealer van Suzuki en CF Moto. Hiernaast verkopen we ook Yamaha, Kawasaki, Honda, Polaris en Can Am. Bij ons vindt u alleen hoge kwaliteit utility quads van gerenommeerde merken. Zo hebben wij onder andere in ons aanbod:

  • Yamaha Utility Quad Kopen
  • Suzuki Utility Quad Kopen
  • CF Moto Utility Quad Kopen

Bekijk de verschillende merken of ga direct naar het aanbod >>

 

Utility Quads Kopen bij Kuijers in Staphorst

Bij Kuijers Quads in Staphorst kunt u zonder zorgen uw nieuwe accessoire voor op het land bestellen. Wij begrijpen namelijk dat uw ATV een extensie is van uzelf en dat u hier zeer veel voordeel uit kan halen. Neem bijvoorbeeld een zelf oprollende sleepkabel of koffer voor uw waardevolle spullen! Wij kennen niet alleen zeer veel accessoires maar kunnen u ook precies vertellen welke combinatie van onderdelen het beste is.  Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de diverse mogelijkheden, of om een nieuwe utility quad te kopen!