fbpx
Woensdag 2 November 2022 gesloten!

Yamaha Grizzly 700 SE 2018

De Yamaha Grizzly is één van de bekendste Utility quads. Deze sterke werkpaarden zijn geschikt voor elke zware klus. De Yamaha quads zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. De Grizzly quad is uitgevoerd in verschillende klassen:

  • Grizzly 125
  • Grizzly 300
  • Grizzly 350
  • Grizzly 450
  • Grizzly 550
  • Grizzly 700 (het echte topmodel)

Het maakt niet uit of u opzoek bent naar een instapmodel of een zeer geavanceerde allrounder. Er is voor iedere klant een passende quad. De afgelopen jaren zijn er wat verschuivingen in leveringsprogramma geweest. Op dit moment zijn er alleen nog Grizzly 350 & Grizzly 700 quads leverbaar. Bent u opzoek naar een ijzersterke quad? Kies dan voor de Yamaha Grizzly!

Yamaha Grizzly 350

Bij ons vindt u in totaal vier modellen die onderdeel zijn van de ijzersterke Grizzly Yamaha quad serie. We hebben ze hieronder nog even voor u toegelicht:

Yamaha Grizzly 350
De Grizzly 350 2WD is leverbaar in een 2-wielaangedreven uitvoering, maar ook in een 4-wielaangedreven uitvoering. De Grizzly 350 2×4 quad is het perfecte instapmodel voor allerlei klussen rond huis of op de boerderij. Deze landbouw quads hebben robuuste bagagerekken om alle materialen mee te nemen en tegenwoordig zelfs standaard voorzien van lier! Door de Ultramatic aandrijving is het een allemansvriend! Doordat er niet meer geschakeld moet worden, kan eenieder hier mee rijden!

Yamaha Grizzly 350 4×4

De Grizzly 350 4WD 4×4 is een quad voor degene die net even iets meer zekerheid wil, om niet te blijven staan in de natte plekken. Technisch gezien is deze 4WD gelijk aan de Grizzly 350 2WD. Zoals Yamaha zelf ook omschrijft, de land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV! Hiermee kunt u alle kanten op, door de sterke motor, Ultramatic transmissie is deze quad gemaakt voor steile hellingen en ruw terrein!

Yamaha Grizzly 700

De top quad van Yamaha: Grizzly 700! Deze Grizzly 700 EPS deinst nergens voor terug. Door de 708cc krachtbron, de welbekende Yamaha Ultramatic transmissie en EPS (elektrische stuurbekrachtiging) is dit dé machine om samen hard te werken en de zwaarste klussen te klaren! De Grizzly 700 EPS SE is de ‘special edition’. Dit is tegelijkertijd ’s werelds duurzaamste ATV ooit gemaakt!

Yamaha heeft zich op het gebied van ATV’s ruimschoots bewezen en behoort dan ook tot 1 van de topmerken in de quadwereld!

Kom langs in onze winkel!

Naast het feit dat wij complete Yamaha Grizzly ’s te koop aanbieden kunt u bij ons ook terecht voor losse Yamaha Grizzly onderdelen. Wanneer u de Yamaha Grizzly heeft bereden is er een grote kans aanwezig dat u nooit meer iets anders wilt! Met deze quad aan uw zijde kunt u iedere klus aan!

Wilt u meer informatie? Of wilt u graag geadviseerd worden? Wij heten u graag welkom in onze winkel in Staphorst, maar ook telefonisch staan wij u natuurlijk graag te woord! Wij beschikken over zeer veel ervaring en hierom kunnen wij u gegarandeerd voorzien van het juiste advies!

Bent u opzoek naar een krachtige landbouw quad die u niet zomaar in de steek laat? Kies dan voor de Yamaha Grizzly!